HTML

Gondolatok a szobából

Vörösmarty a könytárban gondolkozott, én a szobámban... És ezt most bizony le is fogom írni :) Nem ígérem, hogy minden nap írok majd. Bár, ki tudja mit hoz majd a jövő...?!

Friss topikok

2010.08.22. 22:16 Nussi

"... Kinek a feje kinek a melle jó ..."

Vasárnapi ebéd a családdal. A nagy családdal. Ülök az asztalnál fürdőruhában, és strandkendőben, amikor egy BB (BuziBogár) úgy döntött, hogy megtámad. Egészen pontosan egy kamikazerepüléssel landolt a melleim között, amit szívem szerint a "Bassza meg, egy bogár van a…

3 komment

Címkék: gondolatok őszinteség


2010.08.21. 22:00 Nussi

"... Ha kijön egy új hőlégballon ..."

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok fénykép urbanstigma


2010.08.20. 21:25 Nussi

"... Táplálj még tűz ..."

  Úgy érzem magam, mint egy kislány, akinek a szülei két gombóc csokifagyit ígértek, és a végén csak egy fél gombóc vaníliát kapott. Arról már ne is beszéljünk, hogy nem szeretem a vaníliafagyit.

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok érzések


2010.08.19. 22:12 Nussi

"... Azok a boldog szép napok ..."

 Ma olyan kiegyensúlyozottan boldog szép napom van.Nem igazán tudom, hogy mitől, de valószínűleg szerepet játszik benne a frissen vásárolt piros cipellőm. Meg a fehérneműk.Végre azt is kitaláltuk, hogy hova megyünk nyaralni- jobb későn, mint soha. És Matyasi Gábort*…

2 komment

Címkék: gondolatok


2010.08.16. 22:56 Nussi

"... Mert egy császárnénak illik fényes példát adni mindig ..."

 A színészet az a szakma, amit alázat nélkül nem lehet csinálni. Ha nincs benned alázat, ne legyél színész.Inkább menj el a Tescoba árufeltöltőnek.De tényleg.

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok érzések


süti beállítások módosítása