HTML

Gondolatok a szobából

Vörösmarty a könytárban gondolkozott, én a szobámban... És ezt most bizony le is fogom írni :) Nem ígérem, hogy minden nap írok majd. Bár, ki tudja mit hoz majd a jövő...?!

Friss topikok

2010.11.07. 22:07 Nussi

"... Ám tőled a szavak ..."

 Ha valaki, akkor én tudhatnám, hogy mekkora hatalmuk van a szavaknak. És mégis...És mégsem.Csak lenne már holnap este 8 óra!Szükségem van rá.

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok érzések őszinteség


2010.11.07. 20:34 Nussi

"... I wish I could let it go ..."

http://www.youtube.com/watch?v=opaaRG01ytASajnálom, nem engedi beágyazni a videót. Ezt a fiút azért elfogadnám karácsonyra.Bár, erre is van egy csinos kis listám.

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok


2010.11.06. 22:07 Nussi

"... Kint van a tábla, hogy ..."

 Fogok egy táblát, ráírom, hogy "Szeretlek te barom!", és ha legközelebb meglátom, fejbeb*szom vele. Ha az ősembereknek anno bejött, én sem tévedhetek olyan nagyot. Báááár...Mi van akkor, ha nem tud olvasni...?!

3 komment

Címkék: gondolatok érzések


2010.11.05. 21:15 Nussi

"... Bring me to life ..."

 A legédesebb SMS a héten: "Hogy van a taknyos Szépség?"Tudom, most sokaknak megfordul a fejükben, hogy ez, édes?! Mégis hogyan? Egyszerűen: bár "Szépség" nem vagyok, taknyos igen. És jól esett, hogy gondolt rám. Hogy velem akart lenni. Hogy többször…

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok érzések


2010.11.01. 19:32 Nussi

"... Megmaradni, életet adni ..."

Két év telt el a dunaszerdahelyi futballmérkőzés óta...Megjelent a Hungarica új CD-je. Torokgyuszival kezdem a szünetet. Tipikus.Nem akarok róla beszélni.

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok hungarica


süti beállítások módosítása