HTML

Gondolatok a szobából

Vörösmarty a könytárban gondolkozott, én a szobámban... És ezt most bizony le is fogom írni :) Nem ígérem, hogy minden nap írok majd. Bár, ki tudja mit hoz majd a jövő...?!

Friss topikok

2011.09.04. 20:21 Nussi

"... Homályos már... "

 MA egész nap olyan fura hangulatom van.Az egész reggel kezdődött, amikor annyira szédültem, hogy három percig gondolkodtam azon, hogy mikor tették az ágyamat egy körhintára. Miután kiimbolyogtam a nappaliba, és megreggeliztünk, illetve magamba döntöttem a kávét, anyu…

4 komment

Címkék: gondolatok


2011.09.03. 12:54 Nussi

"... What the hell ..."

 Ez a "dögöljön meg a szomszéd tehene!" mert én boldogtalan vagyok/utálom a világot/gyűlöllek téged/stb. mentalitás egy idő után rohadtul idegesítő. 

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok érzések


2011.09.01. 21:33 Nussi

"... Mire csütörtököt mond, már péntek ..."

  ♥ kiskanállal olvadt trüffelt enni ♥ hennát festeni a Margit szigeten ♥ lehűlés ♥ spanyol fiú szép mosolya ♥ telefonon csacsogni ♥ imádom a csengőhangom ♥ újra felfedezni a MEX zenekart, és…

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok tilt


2011.08.31. 23:18 Nussi

"... This is the new ..."

Nusi bemutatkozott ma az ELTE-n. Olyan lazán felborítottam egy sörpadot, hogy a többiek csak úgy pislogtak. Kb. 10 másodperc kellett hozzá.HellósziaÁgivagyok!Betörött a körmöm is.HellósziaÁgivagyok!

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok hellósziaágivagyok


2011.08.30. 21:50 Nussi

"... Call a doctor ..."

 Diagnózis: hisztiFokozata: 2Kezelése: nem publikus. (E-mailt akarok, és nem vagyok türelmetlen, de MOST!)Betegség várható időtartama: ajánlom magamnak, hogy holnapra kialudjam. 

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok érzések


süti beállítások módosítása