HTML

Gondolatok a szobából

Vörösmarty a könytárban gondolkozott, én a szobámban... És ezt most bizony le is fogom írni :) Nem ígérem, hogy minden nap írok majd. Bár, ki tudja mit hoz majd a jövő...?!

Friss topikok

2012.11.03. 12:26 Nussi

"... I cry just a little ..."

Szóval az úgy volt, hogy én a csütörtök estét/éjszakát/hajnalt nemes egyszerűséggel végigsírtam. És nem a nevetéstől. Nem tudom mi történt, egyszerűen csak túl sok volt a szutyok erre a hétre, a hülyeségek, az agyatlan "kompromisszumos" megoldások, az "azért, mert én azt…

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok érzések


2012.11.03. 10:48 Nussi

"... Csepereg a víz ..."

Megnyugtattak tegnap a srácok, hogy nem fog megrázni az áram.  Közben azért halálra röhögték magukat, és roppantul élvezték a helyzetet, hogy megnézhették hol élek.  Már alig várják, hogy visszajöjjenek.

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok


2012.11.02. 18:46 Nussi

"... Free fallin' free fallin' ..."

Az ember lánya egy fárasztó munkanap után tényleg csak arra vár, hogy otthon egy csöpögő bojler fogadja. Most várjuk a vízvezeték szerelőt. 

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok életem


2012.11.01. 18:11 Nussi

"... Mindazokért, egy-egy gyertya égjen ..."

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok


2012.10.31. 22:32 Nussi

"... Dragging me down ..."

Két lehetőség van. 1) ha hozzám szól valaki, elkezdek sírni. 2) ha hozzám szól valaki, tarkón baszom vágom egy nagy büdös ponttyal, amit utána a szájába tömök, hogy ne tudjon beszélni. Ennyit arról, hogy barátságos lány vagyok. 

1 komment

Címkék: gondolatok


süti beállítások módosítása