HTML

Gondolatok a szobából

Vörösmarty a könytárban gondolkozott, én a szobámban... És ezt most bizony le is fogom írni :) Nem ígérem, hogy minden nap írok majd. Bár, ki tudja mit hoz majd a jövő...?!

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2009.05.13. 22:30 Nussi

"... Sietni kéne testvér, szeretni, lenni, élni ..."

Ma Nővéres napom volt. Itt volt nálunk az én drága Petrám ^^ Ittunk egy kávét, megtárgyaltuk a hétvége nagy történéseit- szülők, kutya, miegymás- könnyes szemmel bizonygattam, hogy már nem bánt annyira a dolog, meg tulajdonképpen anyának is igaza volt- bizonyos mértékben.

Aztán elkúsztunk a boltig, vettünk Fanta vadmálnát- reklám beficcen-, meg zsömlét- hat egész darabot-, meg tejszínhabot- nyami- meg fagyit- csoki, vanília. Bár, volt madártejes, és rögtön beugrott McValaki, hogy ő bizony annak mennyire örülne... De a csoki- vanília győzött, mert abból volt két literes x) Nyugi, nem ettük meg mindet...

Hazajöttünk, beszélgettünk, meg filmeket néztünk. Megnéztük a Charlie és a csokigyárat, aztán az Anyám nyakánt, majd a Szex és New York sorozatot, aztán felváltva néztük a Pimaszokat, meg a Playboy villa lányait, no meg a Randikommandót, és fikáztunk mindent, és mindenkit. * szokásos tévézés Hófehérkénél és Hamupipőkénél * No meg magunkba tömtünk egy rakat fagylaltot, meg tejszínhabot, cseresznyét -mert kell a gyümölcs, na!- meg babapiskótát.

Miközben vásároltunk, az jutott eszembe, hogyha McKábító most látna minket, akkor mit szólna? Mit szólt volna akkor, ha látott volna minket délután? Ahogyan tömtük magunkba a fagyit, fetrengtünk az ágyban, kacarásztunk, és terveztük a jövőnket... Néha elgondolkozom ezen, hogy ő mit szól ahhoz, hogy mi ennyire jóban vagyunk, és mit szólna, ha látna minket egy- egy ilyen alkalommal? Mit szólnál...?
Sz.A. after után feküdtünk Nővérkémmel az ágyban, és azon gondolkoztunk, mi lenne, ha itt lenne McKábító? Arra jutottunk, hogy ő feküdne középen... :P

Jó, hogy ma velem volt a Nővérem. És az is jó, hogy holnap is találkozunk, és az elkövetkezendő pár napban még fogunk is párszor. Legalábbis nagyon remélem. Jó lenne. Köszönöm a mai napot!

És tudod, egyszer lesz egy rózsaszínű bárányunk, aminek a bundája vattacukorból lesz, és lesz egy nagyon tuti üvegliftünk is, amivel oda megyünk, ahova csak akarunk. De addig is van tök tuti Micimackós telefonbizbaszunk, és Micimackó egy atomrakétán ül, vagy a Földre rámaszkodik.

Jó Veled.

 

1 komment

Címkék: barátság gondolatok boldogság érzések testvérek


A bejegyzés trackback címe:

https://cupofcake.blog.hu/api/trackback/id/tr181120267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cod 2009.05.14. 12:22:52

És Országunk is lesz:) én is nagyon jól éreztem magam...és az előbb hívtál és megyek ma is és tök jó lesz...
szeder veled lenni Drága Hugicám!
süti beállítások módosítása