HTML

Gondolatok a szobából

Vörösmarty a könytárban gondolkozott, én a szobámban... És ezt most bizony le is fogom írni :) Nem ígérem, hogy minden nap írok majd. Bár, ki tudja mit hoz majd a jövő...?!

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2012.09.10. 15:06 Nussi

"... Nem vihet innen, nem űzhet el se szó, se fegyver nem űzhet el ..."

De mi van akkor, ha nem is űznek, mennék én magamtól is, de mégis, valami megmagyarázhatatlan belső kis hangocska nem hagyja...?

Koncerten voltam szombaton. Ha valaki megkérdezné, hogy jól éreztem-e magam, nem tudnék rá válaszolni. Elmentem, ott voltam, mosolyogtam, és szerintem egész hihetően mondogattam azt, hogy "Köszönöm szépen, jól vagyok!". És ez igaz is: köszönöm, jól vagyok. Dolgozom, iskolába járok, itthon minden kiegyensúlyozott és békés. Mégis, amikor ott voltam, nyugtalan voltam és feszült. Miattuk.
Ez a zenekar már nem az a zenekar, amit megszerettem. Tagcsere tagcserét követett, és ezt a többi "rajongóval" ellentétben én nem tudom jól és szépen megélni. Nekem hiányzik Kisodobos és a NagyMedve. Hiányoznak a koncert előtti "rituáléink", a bolond beszólások.

Hiányzik az az érzés, amit régen minden koncerten éreztem. Az az érzés, amikor felcsendül az első dal, és tudom, hogy minden oké. Az utolsó két-három koncerten fel sem tűnt, hogy lekéstem az első dalt. És nem, nem a zene lett rosszabb, csak mások lettek az emberek, és ezek az emberek már nem képesek megadni nekem azt, amire vágyom. Érdekes.

Érdekes, hogy mások ugyanezt említik: mintha lett volna plüssmacim, akivel évekig osztoztam volna az ágyamon, és aztán egyik napról a másikra elvették volna. Itt vagyok plüssmaci nélkül.

Tudom, hogy más próbálja átvenni Kisdobos helyét, de ne nevettessük már egymást. 

Éppen itt az ideje annak, hogy kinőjek ebből a tinilányos izéből.

1 komment

Címkék: zene gondolatok érzések kisdobos őszinteség


A bejegyzés trackback címe:

https://cupofcake.blog.hu/api/trackback/id/tr564766550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2012.09.12. 12:06:11

Kezdesz felnőni? Lassan már nekem is kéne...
süti beállítások módosítása